Nederlands

Deze zijn geprojecteerd, klantspecifiek, onder andere in de volgende sectoren: industrie, onderwijs, gezondheidszorg, justitiële instellingen, rechtbanken en utiliteit. Naast deze projecten, die IOLAN geheel in eigen beheer uitvoert, is met diverse partners samenwerking aangegaan waarbij de IOLAN producten door resellers in binnen- en buitenland worden verkocht.

Source: DJI NL

Justitiële instellingen

Zowel de kantoorgebouwen als de Justitiële inrichtingen zijn veelal beveiligd met systemen van IOLAN.

Bekijk referentie
court 58

Rechtbanken

Veiligheid in en rond de rechtbank vraagt heden ten dage veel aandacht. Met name de scheiding tussen het publieke en niet publieke gedeelte.

Bekijk referentie
overheid 51

Overheid

Bijna de helft van alle overheidsgebouwen welke direct in beheer zijn bij de Rijksgebouwendienst is inmiddels voorzien van een IOLAN systeem.

Bekijk referentie
zorg 74

Gezondheidszorg

Met de ervaring en de bekendheid van IOLAN qua kennis en kunde op gebied van systeemintegraties en als projectuitvoering zijn we ook in de zorg actief.

Bekijk referentie
industry 45

Industrie

Doordat de IOLAN I/O modulen voldoen aan hoge eisen voor beschikbaarheid en veiligheid worden ze veelvuldig toegepast binnen de industrie.

Bekijk referentie
education 48

Onderwijs

De combinatie met toegangscontrole, persoonlijke leerling lockers en Multi applicaties van het pasgebruik zijn gebruikelijk in het onderwijs.

Bekijk referentie
© Copyright IOLAN B.V.

Overige/specials

Ook in andere sectoren is IOLAN actief met soms met klantspecifieke oplossingen en systemen op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Bekijk referentie
© Copyright IOLAN B.V.

Partners

Diverse partijen, firma’s, met hun eigen specialisatie hebben inmiddels hun weg gevonden naar de inzet van IOLAN producten en diensten.

Bekijk referentie

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.