Nederlands
Gecontroleerd beheer
Uitgifte
Vrijgave
Opladen
Registratie
Rapportage
© Copyright IOLAN B.V.

Alle IOLAN asset management oplossingen zijn toepasbaar met Rijkspas en gebaseerd op de MIFARE DESFire technologie. Toegang is instelbaar voor individu, groep of functie en eventueel pincodeverificatie. De IOLAN producten zijn gebruiksvriendelijk, vandaalbestendig en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande IOLAN SMS en toegangscontrolesysteem. In Sphere worden toegangsdefinities ingesteld, kunnen de modules worden aangestuurd en zijn rapportages te maken.

© Copyright IOLAN B.V.

Om gecontroleerd sleutelbossen uit te geven en in te nemen is er de IOLAN KeyWall. De IOLAN KeyWall is in twee varianten verkrijgbaar, met maximaal 40 of 80 sleutelbosposities. Beide varianten zijn modulair in te richten (per 10 posities) waardoor ook voor kleiner aantal mogelijkheden zijn. De kasten zijn daarnaast uit te rusten met een extra deur zodat de sleutels niet zichtbaar zijn. De sleutelbossen zijn individueel vergrendeld en de kasten zijn modulair uitbreidbaar tot 240 sleutelposities per bedienterminal.

© Copyright IOLAN B.V.

Als er ook nog PZI/MAI/DECT toestellen uitgeven en opgeladen dienen te worden is IOLAN KeyLock de optie. Met een pas krijgt de gebruiker toegang tot een kluisje (random of toegewezen) waar een sleutelbos en/of mobile device kan worden opgeborgen. Tevens biedt dit kluisje de mogelijkheid voor het veilig opbergen van persoonlijke spullen zoals mobiele telefoon of portemonnee. De tags waarmee de sleutelbossen individueel worden gedetecteerd zijn te gebruiken voor interne toegangscontrole.

© Copyright IOLAN B.V.

Voor optimale veiligheid kunnen sleutels ook in een inbraakwerende kluis worden ondergebracht met de IOLAN KeySafe. De deur heeft een meerpuntsvergrendeling en er is ook noodstroom beschikbaar. Voor andere assets, zoals wapens, badges, tablets en portofoons is de IOLAN Locker Module ontwikkeld. De uitvoering wordt hierbij afgestemd op het op te bergen goed. Daarnaast is er ook maatwerk mogelijk, eventueel in kluizen of lockers van derden. Kortom er is altijd een passend oplossing voor uw asset management vraagstuk.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.