Nederlands

ISO 9001:2015 Quality Masters

VCA * bedrijfscertificering EBN

Organisatie

Opererend op het grensvlak “waar mensen en gebouwen samenkomen” zorgt IOLAN voor een geoptimaliseerde leefomgeving waarin technologie maximale ondersteuning biedt aan de mens om het gestelde beveiligingsniveau te waarborgen. Als innovatieve project- en ontwikkelorganisatie heeft IOLAN zich, door een diversiteit aan projecten, ontwikkeld tot een professionele en solide partner voor haar opdrachtgevers met name binnen de rijksoverheid, Justitiële inrichtingen, geestelijke gezondheidszorg, ziekenhuizen, politiebureaus, onderwijsinstellingen en de industrie. Middels partners is IOLAN ook in het buitenland actief.

© Copyright IOLAN B.V.

Afdeling Research & Development

De afdeling R&D draagt zorg voor onderzoek en ontwikkeling van de brede range aan IOLAN producten. Nieuwe producten worden uitgebreid getest en hardware zoals print-circuit-boards, fine-pitch smd en complete producten zoals kaartlezers worden gerealiseerd.

© Copyright IOLAN B.V.

Afdeling Projecten & Service

De afdeling projecten verzorgt de uitvoering van hetgeen in opdracht is gegeven. Hierbij staat een realistische planning, een gedegen voorbereiding en afstemming met de klant centraal om onze systemen succesvol te projecteren en meerjarig te onderhouden.

© Copyright IOLAN B.V.

Afdeling Productie & Logistiek

Bij P&L worden alle compontenten, samenstellingen, half- en eindfabrikaten ingekocht, getest en geprogrammeerd. Ook de assemblage wordt vanuit hier gecoordineerd en worden alle verzendingen naar binnen- en buitenland gepland en uitgevoerd.

© Copyright IOLAN B.V.

Afdeling Marketing & Sales

De afdeling M&S houdt zich bezig met het adviseren van nieuwe en bestaande relaties omtrent nieuwe of uitbreidingsprojecten. Voorts voorziet de afdeling marketing in het blijvend informeren van relaties met documentatie, specificaties en vakevenementen.

© Copyright IOLAN B.V.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Of het nu gaat om duurzaamheid, afvalscheiding, milieu of betrokkenheid bij goede doelen; bij IOLAN is dit al jaren onderdeel van het beleid. Iets wat ook onderkent wordt met het door branchevereniging Federatie Veilig Nederland afgeven MVO-certificaat.

© Copyright IOLAN B.V.

Kwaliteitsbeleid

Het kwaliteitsbeleid is een geïntegreerd onderdeel van ons bedrijfsproces. IOLAN B.V. is gecertificeerd volgens de norm van ISO 9001:2015 en richt zich op de kwaliteit, eenduidigheid en continue verbetering van onze primaire bedrijfsprocessen.

logoavg

Privacybeleid

Privacy staat bij IOLAN hoog in het vaandel en is dan ook volledig onderdeel van ons beleid en de uitvoering daarvan in de dagelijkse praktijk. IOLAN stelt alles in het werk om privacy van onze relaties en ons personeel te waarborgen. Meer leest u in onze privacybeleid.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.