Nederlands
Rijkspas
Toegangscontrole
Lockersturing
Betalen
Beheer
© Copyright IOLAN B.V.

Hiervoor worden steeds vaker “smart” cards/passen ingezet en toegepast. In combinatie met de techniek in deze kaarten kunnen deze persoonlijke passen door de gebruikers voor meerdere toepassingen ingezet worden als bijvoorbeeld: toegangscontrole; lockersturing; gecontroleerd kopiëren op kantoor; betalen in bedrijfskantine of via vending machines etc. Het beheer van deze passen in combinatie met de autorisatietoekenning van deze passen dient op goede wijze te worden uitgevoerd om de beveiliging van de achterliggende systemen te bewaken.

© Copyright IOLAN B.V. / Rijksoverheid

Hiervoor kan IOLAN vanuit de beheers- omgeving verschillende oplossingen aanbieden en zijn er ook systeemkoppelingen te realiseren met externe cardmanagement systemen of achterliggende back-office systemen van de klant. Projectmatig zullen de mogelijkheden en toepassingen beoordeeld worden om tot een goed advies te komen. IOLAN kaartlezers en toegangscontrolemodules ondersteunen wereldwijde leesstandaarden als Mifare Classic en Mifare DESfire EV-1 maar ook afgeleiden hiervan zoals de Nederlandse Rijkspas.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.