Nederlands
Betaaltransacties
Winkelbestellingen
Gecontroleerd telefoneren
Intern rekening courant
Activiteitenplanner
© Copyright IOLAN B.V.

Met als basis de veilige contactloze chipcard (Mifare Ev1 128AES) heeft IOLAN hardware en software producten ontwikkeld voor het veilig, vol automatisch, snel en correct kunnen uitvoeren en beheren van interne betaaltransacties. De hardware zorgt voor veilige communicatie met de gebruikers betaalpas en verrekening met de interne rekening courant in de bankmodule. De software zorgt voor het vol automatisch verrekenen van alle transacties (hoe klein dan ook) en maakt het mogelijk om dit alles te controleren en te rapporteren. Geen contant geld meer. Zo kan een ingeslotene zelf zijn winkelbestellingen doen op de servicepost, gecontroleerd bellen (op cel/kamer of afdeling) en opwaarderen.

© Copyright IOLAN B.V.

Met de IOLAN visitor control kunnen ingeslotenen zelf activiteiten plannen, zoals arbeid en bezoek. Hierbij zijn de voorwaarden, zoals dag/tijdstip en duur uitgebreid instelbaar. De bediening is eenvoudig en middels touscreen op een servicepost. Op deze post kunnen dus ook bestellingen worden gedaan en is er, indien gewenst, een intercom verbinding mogelijk voor bellen of helpdesk-functie. Alle acties op de post zijn ID gerelateerd, en voor bellen kunnen white of juist black lists worden aangemaakt.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.