Nederlands
Rijkspas
Aanwezigheid & visitatie
In- en uitboeken
MIFARE Classic & DESFire EV1/EV3
SAM toepassing
© Copyright IOLAN B.V.

Binnen het IOLAN toegangscontrolesysteem wordt deze functie standaard ondersteund en zal in combinatie met het gewenste beleid en de omgang hiermee met de klant functioneel kunnen worden bepaald. Ook kunnen gecombineerd functies als in- en uitboeken en anti-passback op verschillende wijze gedefinieerd en ingesteld worden.

© Copyright IOLAN B.V.

De flexibiliteit in toepassing met de bijbehorende rapportages biedt voldoende mogelijkheden om aan de gewenste functies te kunnen voldoen. Ook kan men individuele boekingsinformatie vanuit het toegangscontrolesysteem qua data verwerken om eventuele tijdregistratie van personen en /of gebruik van ruimtes inzichtelijk te kunnen maken. Kaartlezers worden hierbij aangestuurd vanuit de TCK ACCESS of S-Line Access modules.

© Copyright IOLAN B.V.

Om op juiste wijze deze functies in te zetten kan gebruik gemaakt worden van fysieke gecontroleerde doorgangen waarbij men automatisch gedwongen wordt om door middel van persoonlijke pasaanbieding en identificatie de registratie in het systeem goed te laten verlopen. Maar ook toegang tot de IOLAN applicaties is instelbaar en wordt fysiek gerealiseerd met de UDx desktop lezer.

© Copyright IOLAN B.V.

IOLAN kaartlezers en toegangscontrolemodules ondersteunen wereldwijde leesstandaarden als Mifare Classic en Mifare DESfire EV-1 en EV-3 maar ook afgeleiden hiervan zoals de Nederlandse Rijkspas. Naast binnen en buiten kaartlezers is er ook de vandaalbestendige kleurenterminal met touschscreen. Deze kan zowel als pincode module of als menugestuurde software terminal worden ingezet.

© Copyright IOLAN B.V.

De door IOLAN ontwikkelde kaartlezers, besturingsmodules en software kunnen ook door derden in eigen systemen worden toegepast. Dit kan met alleen de lezers, maar ook met controllers en kaartlezers. Met de TIM (Toegangscontrole Interface Module) kunnen derden alle IOLAN kaartlezers in hun systeem toepassen en gebruik maken van het SAM-slot voor optimale beveiliging.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.