Nederlands
Source: GGZ

Ook in dit marksegment zijn vele vraagstukken ontstaan om de ontsluiting van vaak verschillende complexe sub-systemen naar een gebruikersvriendelijker en beter beheersbare gebruikersomgeving te brengen. Hierin wordt vaak ook weer de identificatie, gecontroleerde toegang en sleutelmanagement als belangrijke onderwerpen gezien binnen de facilitaire dienstverlening. Ook is de gebruikers en bedieningsinterface van alle verschillende toepassingen steeds vaker een groot aandachtspunt, de kennis voor de bediening van de toch steeds complexere systemen vergt veel aandacht voor trainingen en kennisoverdracht voor de juiste bediening van deze systemen.

Source: GGZ

Onafhankelijk integratie van verschillende systemen naar een beheersbare omgeving geeft ook veel mogelijkheden voor de klant. Ook de kostenaspecten zijn in de zorg vaak een belangrijk punt. Hiervoor kan IOLAN in nauwe samenspraak met de eindgebruikers vaak realistische haalbare projectoplossingen bieden, waarbij vaak door juiste implementaties en kostenbesparende investeringen gedaan kunnen worden. Met de projectervaringen en producten die IOLAN is het assortiment heeft zijn de uitdagingen in dit marktsegment voor IOLAN groot. IOLAN is actief voor ziekenhuizen, zorgcentra, kinderdagverblijven en GGZ-instellingen.

Andere referenties

Source: DJI NL

Justitiële instellingen

Zowel de kantoorgebouwen als de Justitiële inrichtingen zijn veelal beveiligd met systemen van IOLAN.

Bekijk referentie
education 48

Onderwijs

De combinatie met toegangscontrole, persoonlijke leerling lockers en Multi applicaties van het pasgebruik zijn gebruikelijk in het onderwijs.

Bekijk referentie
© Copyright IOLAN B.V.

Overige/specials

Ook in andere sectoren is IOLAN actief met soms met klantspecifieke oplossingen en systemen op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Bekijk referentie

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.