Nederlands
Source: DJI NL

Al ruim 20 jaar is IOLAN actief in het beveiligen van Justitiële complexen. Zowel de kantoorgebouwen als de Justitiële inrichtingen zijn veelal beveiligd met systemen van IOLAN. Van toegangscontrole en intercom tot en met de volledige inrichting van de meldkamers, waarbij de complete grafische interface en de onderlinge interacties van alle beveiligingssystemen volledig door IOLAN projectmatig en klantspecifiek worden ingericht en geprojecteerd. De toepassingen van deze justitiële instellingen zijn breed: penitentiaire inrichtingen, justitiële jeugdinrichtingen, Forensisch Psychiatrische Centra en detentiecentra. De ruime ervaring die IOLAN heeft in dit werkveld maakt IOLAN een betrouwbare, solide en professionele partner, die graag de uitdaging aangaat met haar opdrachtgevers in deze veranderlijke omgeving.

Andere referenties

Gezondheidszorg

Met de ervaring en de bekendheid van IOLAN qua kennis en kunde op gebied van systeemintegraties en als projectuitvoering zijn we ook in de zorg actief.

Bekijk referentie
© Copyright IOLAN B.V.

Overige/specials

Ook in andere sectoren is IOLAN actief met soms met klantspecifieke oplossingen en systemen op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Bekijk referentie

Overheid

Bijna de helft van alle overheidsgebouwen welke direct in beheer zijn bij de Rijksgebouwendienst is inmiddels voorzien van een IOLAN systeem.

Bekijk referentie

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.