Nederlands
Source: DJI NL

Al ruim 20 jaar is IOLAN actief in het beveiligen van Justitiële complexen. Zowel de kantoorgebouwen als de Justitiële inrichtingen zijn veelal beveiligd met systemen van IOLAN. Van toegangscontrole en intercom tot en met de volledige inrichting van de meldkamers, waarbij de complete grafische interface en de onderlinge interacties van alle beveiligingssystemen volledig door IOLAN projectmatig en klantspecifiek worden ingericht en geprojecteerd. De toepassingen van deze justitiële instellingen zijn breed: penitentiaire inrichtingen, justitiële jeugdinrichtingen, Forensisch Psychiatrische Centra en detentiecentra. De ruime ervaring die IOLAN heeft in dit werkveld maakt IOLAN een betrouwbare, solide en professionele partner, die graag de uitdaging aangaat met haar opdrachtgevers in deze veranderlijke omgeving.

Andere referenties

industry 45

Industrie

Doordat de IOLAN I/O modulen voldoen aan hoge eisen voor beschikbaarheid en veiligheid worden ze veelvuldig toegepast binnen de industrie.

Bekijk referentie
court 58

Rechtbanken

Veiligheid in en rond de rechtbank vraagt heden ten dage veel aandacht. Met name de scheiding tussen het publieke en niet publieke gedeelte.

Bekijk referentie
education 48

Onderwijs

De combinatie met toegangscontrole, persoonlijke leerling lockers en Multi applicaties van het pasgebruik zijn gebruikelijk in het onderwijs.

Bekijk referentie

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.