Nederlands
Source: DJI NL

Al ruim 20 jaar is IOLAN actief in het beveiligen van Justitiële complexen. Zowel de kantoorgebouwen als de Justitiële inrichtingen zijn veelal beveiligd met systemen van IOLAN. Van toegangscontrole en intercom tot en met de volledige inrichting van de meldkamers, waarbij de complete grafische interface en de onderlinge interacties van alle beveiligingssystemen volledig door IOLAN projectmatig en klantspecifiek worden ingericht en geprojecteerd. De toepassingen van deze justitiële instellingen zijn breed: penitentiaire inrichtingen, justitiële jeugdinrichtingen, Forensisch Psychiatrische Centra en detentiecentra. De ruime ervaring die IOLAN heeft in dit werkveld maakt IOLAN een betrouwbare, solide en professionele partner, die graag de uitdaging aangaat met haar opdrachtgevers in deze veranderlijke omgeving.

Andere referenties

© Copyright IOLAN B.V.

Overige/specials

Ook in andere sectoren is IOLAN actief met soms met klantspecifieke oplossingen en systemen op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Bekijk referentie

Rechtbanken

Veiligheid in en rond de rechtbank vraagt heden ten dage veel aandacht. Met name de scheiding tussen het publieke en niet publieke gedeelte.

Bekijk referentie
© Copyright IOLAN B.V.

Partners

Diverse partijen, firma’s, met hun eigen specialisatie hebben inmiddels hun weg gevonden naar de inzet van IOLAN producten en diensten.

Bekijk referentie

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.