Nederlands
rf-industrie.png

Doordat de IOLAN I/O modulen voldoen aan hoge eisen voor beschikbaarheid en veiligheid worden ze veelvuldig toegepast binnen de industrie. Ook in de industrie geldt dat de integratie van diverse deelsystemen zorgen voor een eenduidige gebruikersinterface en meer veilige en efficiënte processen. Met name in de petrochemie en scheepvaart draaien inmiddels meer dan 400 IOLAN systemen. Maar ook andere systemen als toegangscontrole, security management en intercom worden door IOLAN toegepast. Brede toepassingen van drukkerijen tot automobielindustrie en van voedingsmiddelenindustrie tot elektrotechnische industrie.

Andere referenties

justitie-48.png

Justitiële instellingen

Zowel de kantoorgebouwen als de Justitiële inrichtingen zijn veelal beveiligd met systemen van IOLAN.

Bekijk referentie
io-43.png

Partners

Diverse partijen, firma’s, met hun eigen specialisatie hebben inmiddels hun weg gevonden naar de inzet van IOLAN producten en diensten.

Bekijk referentie
zorg-74.png

Gezondheidszorg

Met de ervaring en de bekendheid van IOLAN qua kennis en kunde op gebied van systeemintegraties en als projectuitvoering zijn we ook in de zorg actief.

Bekijk referentie

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

vkr-46.png