Nederlands
Source: NAM

Doordat de IOLAN I/O modulen voldoen aan hoge eisen voor beschikbaarheid en veiligheid worden ze veelvuldig toegepast binnen de industrie. Ook in de industrie geldt dat de integratie van diverse deelsystemen zorgen voor een eenduidige gebruikersinterface en meer veilige en efficiënte processen. Met name in de petrochemie en scheepvaart draaien inmiddels meer dan 400 IOLAN systemen. Maar ook andere systemen als toegangscontrole, security management en intercom worden door IOLAN toegepast. Brede toepassingen van drukkerijen tot automobielindustrie en van voedingsmiddelenindustrie tot elektrotechnische industrie.

Andere referenties

Source: DJI NL

Justitiële instellingen

Zowel de kantoorgebouwen als de Justitiële inrichtingen zijn veelal beveiligd met systemen van IOLAN.

Bekijk referentie
© Copyright IOLAN B.V.

Partners

Diverse partijen, firma’s, met hun eigen specialisatie hebben inmiddels hun weg gevonden naar de inzet van IOLAN producten en diensten.

Bekijk referentie
education 48

Onderwijs

De combinatie met toegangscontrole, persoonlijke leerling lockers en Multi applicaties van het pasgebruik zijn gebruikelijk in het onderwijs.

Bekijk referentie

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.