Nederlands
Source: RSM

Sinds de aanvangsjaren van IOLAN en de actieve benadering van identificatie en toegangscontrole in de markt zijn we ook actief in het onderwijs. In dit marktsegment zijn we ook actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van verschillende concepten welke op scholen zijn toegepast. Ook de combinatie met toegangscontrole, persoonlijke leerling lockers en Multi applicaties van het pasgebruik zijn hierin verwerkt. Ook de eisen welke tegenwoordig aan onderwijsinstellingen worden gesteld op gebied van beveiliging en met name de aanwezigheidsregistratie en de benodigde bijbehorende management rapportages zijn op dit moment belangrijke issues in dit segment waarin we passende oplossingen kunnen bieden.

Source: MBO Amersfoort

Zowel aan de facilitaire zijde als aan de functionele proceszijde; zo hebben we al voor verschillende organisaties de registratie van de OLC (Open Leer Centra) functies volledig geautomatiseerd hebben op basis van de aanwezig ID- passen van de leerlingen waardoor volledig autonoom de registratie rapportages aangetoond kunnen worden. Verschillende referenties op dit gebied kunnen hiervoor bezocht worden. De ruime ervaring die IOLAN heeft ook in dit marktsegment maakt IOLAN tot een betrouwbare, solide en professionele partner, die graag de uitdaging aangaat met haar opdrachtgevers om tot realistische projectoplossingen te komen.

Andere referenties

Source: DJI NL

Justitiële instellingen

Zowel de kantoorgebouwen als de Justitiële inrichtingen zijn veelal beveiligd met systemen van IOLAN.

Bekijk referentie
zorg 74

Gezondheidszorg

Met de ervaring en de bekendheid van IOLAN qua kennis en kunde op gebied van systeemintegraties en als projectuitvoering zijn we ook in de zorg actief.

Bekijk referentie
© Copyright IOLAN B.V.

Partners

Diverse partijen, firma’s, met hun eigen specialisatie hebben inmiddels hun weg gevonden naar de inzet van IOLAN producten en diensten.

Bekijk referentie

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.