Nederlands
© Copyright IOLAN B.V.

In opdracht van een Nederlandse Rijksoverheidinstelling zijn in een landelijk project meer dan 40 locaties voorzien van IOLAN KeySafe sleutelkluizen. De uitrol is medio 2021 gestart waarbij de sleutelkluizen ook stand-alone en binnen onbewaakte ruimtes zijn toegepast. Doel van de opdrachtgever hierbij is om op de kantoren waar sleutelbossen in gebruik zijn, deze met maximale veilig- en zekerheid op de locaties te willen opbergen en beheren. Hiermee is het sleutelbeheer centraal veilig gecoördineerd, duurzaam en door toepassing van het KeyControl concept modulair uitbreidbaar en daarmee toekomstbestendig.

© Copyright IOLAN B.V.

Ook zekerheid en betrouwbaarheid waren belangrijke gebruikerseisen, waardoor de KeyControl modules zijn geplaatst in een conform S1 gecertificeerde robuuste high secure kluis en deze ook is uitgerust met noodstroomvoorziening. Veiligheid ontmoet gebruikersgemak door de eenvoudige bediening en verificatie op de centrale vandaalbestendige full-color terminal en de slimme bewaking, ontgrendeling en indicaties per sleutelpositie. De KeySafe kluizen en de ruim 2000 gecontroleerde sleutelbossen zijn volledig geïntegreerd in het IOLAN toegangscontrole- systeem en binnen de Sphere software. IOLAN Sphere is een uitgebreide applicatie waarin goederenbeheer middels een overzichtelijke gebruikersinterface het mogelijk maakt om de meest uiteenlopende configuraties, processen en systeeminstellingen te realiseren.

© Copyright IOLAN B.V. / Rijksoverheid

De KeySafe kluizen worden bediend door de gebruiker met individuele Rijkspassen welke binnen de Nederlandse overheid worden gebruikt voor identificatie voor fysieke toegang tot ruimtes, persoonsgebonden gebruik van bijvoorbeeld multifunctionals office apparaten, lockers en nu dus ook IOLAN sleutelkluizen. Hierbij zijn de nieuwste technieken toegepast waaronder geschiktheid voor Mifare® DESFire EV3 en op basis van “Future Use” gebruik. IOLAN is trots om in een landelijk project de eindgebruiker nu en in de toekomst blijvend te ondersteunen bij veilige controle en beheer op de zo belangrijke sleutelbossen die te alle tijde voor geautoriseerde personen intern beschikbaar moeten zijn en niet in vreemde handen mogen komen.

© Copyright IOLAN B.V.

Met de IOLAN KeySafe kunnen vergrendelde sleutelbossen geregistreerd uitgegeven en ingenomen worden. Deze unieke S1 inbraakwerende kluis is modulair op te bouwen met 8 KeyControl units, 1 unit biedt een 10-tal sleutelposities, dus een maximum van 80 sleutelposities per kluis. Toegang tot de kluis en de sleutelposities zijn uitgebreid instelbaar per persoon, groep of zelfs calamiteiten. Via de IOLAN Sphere beheersoftware is in één oogopslag te zien welk persoon welke sleutelbos in zijn bezit heeft. De sleutelbossen worden individueel gedetecteerd, toegang tot de kluis kan worden gecombineerd met alle gangbare toegangscontrolefuncties. Andere uitvoeringen en oplossingen op aanvraag. Voor meer informatie zie hier.

Meer nieuws

4798 foto kk2022

Kerstgroet IOLAN 2022

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V. / iNEX

Bezoek IOLAN op de Security 2022

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V.

IOLAN badgehouder innamelezer

Lees dit bericht

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.