Nederlands
© Copyright IOLAN B.V.

IOLAN lanceert een nieuw, innovatief sleutelbeheer concept: IOLAN KeyControl. KeyControl is ontwikkeld met 30 jaar ervaring in sleutelbosbeheer. In allerhande organisaties zijn mechanische sleutels vrijwel overal een blijvend dagelijks gebruiksmiddel, zeker voor gegarandeerde deurbediening bij calamiteiten. Maar sleutelgebruik brengt ook risico’s met zich mee: onbevoegde toegang tot ruimtes, gebouwen, voertuigen en hoge kosten bij verlies. Kortom professioneel beheer is van groot belang.

© Copyright IOLAN B.V.

Met het IOLAN KeyControl concept wordt verlies voorkomen en is er weer grip op de in gebruik zijnde sleutelbossen en biedt optimale controle en beheer. Bij KeyControl gaat het om maximale beveiliging, betrouwbaarheid en gebruikersgemak. De kenmerken:

  • Individuele positievergendeling
  • Unieke MIFARE DESFire detectie
  • Vandaalbestendig, zowel, KeyTag, sleutelstrook als bedienunit
  • Eenvoudig uitbreidbaar modulair systeem
  • Slimme sleutelbos ver- en ontgrendeling
  • Intelligente LED status per sleutelpositie
  • Kosteneffectief en gebruiksvriendelijk
  • Geschikt voor Rijkspas toepassingen
© Copyright IOLAN B.V.

De componenten van het KeyControl concept zijn verwerkt in complete oplossingen. Afhankelijk van de gewenste toegankelijkheid, veiligheid, hoeveelheid en soort goederen kan het juiste product of combinatie van producten worden ingezet. Zo zijn er de complete, intelligente IOLAN KeyWall oplossingen met of zonder deur beschikbaar. Voor optimale veiligheid kan KeyControl ook worden geïntegreerd in een inbraakwerende kluis: de IOLAN KeySafe. Met IOLAN KeyControl zijn de mogelijkheden en toepassingen eindeloos. Ontdek snel meer in de IOLAN goederenbeheer brochure of de bijbehorende productinformatie.

Meer nieuws

© Copyright IOLAN B.V.

Landelijke uitrol KeySafe Rijksoverheid

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V.

IOLAN zoekt nieuwe collega's

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V.

Kerstactie Natuurmonumenten/OERR

Lees dit bericht

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.