Nederlands
© Copyright IOLAN B.V.

Wat was er te zien op de stand?

Allereerst stond de IOLAN KeyWall, de nieuwste sleutelbosbeheer oplossing, in de aandacht. Met de individueel vergrendelde sleutelbossen, unieke identificatie in Keytag en uitgebreide mogelijkheden met IOLAN toegangscontrole. Ook kon er met een live demo kennis worden gemaakt met de configuratie mogelijkheden van toegangscontrole met VoIP intercom en camera’s.

© Copyright IOLAN B.V.

Verder was er volop aandacht voor de IOLAN oplossingen voor gesloten instellingen, met als eyecatcher de IOLAN intercom terminal voor op cel of kamer. Maar ook het gecontroleerd laten lopen van ingeslotenen op vooraf gedefinieerde routes, looproutes, werd gedemonstreerd, evenals winkel en bezoek. Bij de centrale zuil was er ook deze editie weer aandacht voor het IOLAN security management met de Sphere software, CCTV, CMK en de eigen I/O hardware modules.

© Copyright IOLAN B.V.

Mochten er naar aanleiding van de beurs en/of de noviteiten vragen zijn, neem gerust contact op met onze sales afdeling via e-mail sales@iolan.com of telefoon via +31 (0) 76 50 26 100.

Meer nieuws

© Copyright IOLAN B.V.

Nieuwe IOLAN website

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V.

IOLAN zoekt nieuwe collega's

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V. / iNEX

Bezoek IOLAN op de Security 2022

Lees dit bericht

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.