Nederlands
© Copyright IOLAN B.V.

Al vele jaren wordt de IOLAN KeyLock gebruikt voor zorgeloze en volledig geautomatiseerde inname en uitgifte van geregistreerde goederen zoals sleutelbossen, pagers en mobiele devices. Het is in 2022 alweer 24 jaar dat de KeyLock, met individuele kluisjes met sleutelbosdetectie, wordt toegepast binnen allerhande sectoren, waaronder gezondheidszorg en justitiële instellingen. Bij deze organisaties wordt nu veel tijd en FTE’s bespaart en vindt er nu geen manuele registratie en beheer van sleutelbossen en pagers meer plaatst en zijn heldere ad-hoc rapportages voorhanden.

© Copyright IOLAN B.V.

De KeyLock is al die jaren continu doorontwikkeld en uitgebreid met nieuwe features en technieken. De nieuwste variant heeft nu unieke MIFARE DESFire detectie met tags, waardoor de techniek naar de meest recente en veilige standaarden is gebracht (waaronder Cyber security capabilities en TCP/IP communicatie). Daarnaast is de KeyLock nu voorzien van een full-color touchscreen waarmee het gebruik nog eenvoudiger en sneller is. Verder is toepassing en opladen van devices, zoals PZI/MAI/pagers/DECT, eenvoudiger geworden met kanalen voor kabeldoorvoer, universele aansluitingen en onderkast. Tenslotte is de nieuwste KeyLock modulair uitbreidbaar en zelfs te combineren met de IOLAN KeyWall oplossingen.

© Copyright IOLAN B.V.

Uiteraard is ook deze variant uitgevoerd met robuuste en duurzame materialen en is daarmee, inclusief de bedienterminal, vandaalbestendig en toepasbaar in zelfs de meest kritische omgevingen. Ook is deze opvolger, uitwisselbaar voor bestaande oudere KeyLock systemen. Tevens kan de KeyLock gecombineerd worden met allerhande toegangscontrole functies, zoals anti-pass-back, gevalideerde aanwezigheid en kalenders/tijdsloten. Voorts is deze variant weer geoptimaliseerd voor gebruik met Rijkspas conform de meest recente normen. Het vervangen van bestaande KeyLock kasten kan met deze nieuwste functies extra interessant zijn, maar ook nieuwe toepassingen met eventueel devices van derden is mogelijk. Neem contact met IOLAN op voor meer informatie of bekijk de productdocumentatie.

Meer nieuws

© Copyright IOLAN B.V.

Terugblik IOLAN op de Security 2022

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V.

Landelijke uitrol KeySafe Rijksoverheid

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V.

Nieuw: IOLAN Desktop intercom

Lees dit bericht

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.