Nederlands
© Copyright IOLAN B.V.

De extended intercom bestaat uit een basis- en een remotedeel waartussen een veilige IOLAN verbinding zit. Het remotedeel is geschikt voor toepassing in een buitenomgeving en heeft de mogelijkheid om direct een externe kaartlezer op aan te sluiten. Dit kan een Rijkspas lezer zijn waarbij desgewenst de SAM module in het basisdeel kan worden geplaatst. Het basisdeel, een IOLAN S-Line module, te plaatsen in een veilige binnenomgeving, sluit via IP aan op het IOLAN VoIP intercomnetwerk en verbindt via de veilige IOLAN verbinding met het remotedeel. De Extended intercom is eenvoudig in te passen in een (bestaand) IOLAN VoIP intercomsysteem bij bijvoorbeeld een slagboom, parkeerterrein of luchtplaats.

© Copyright IOLAN B.V.

Het IOLAN VoIP intercomsysteem is ontworpen voor toepassing in hoog risico objecten (denk aan rechtbanken, gevangenissen, ministeries, (rijks)overheidskantoren) of objecten waar de gebruiker hoge technische eisen en/of beveiligingseisen stelt aan het intercomsysteem. Het IOLAN VOIP intercomsysteem heeft een naadloos koppelvlak met het IOLAN security management systeem, zodat geïntegreerde beveiligingsoplossingen waarbij de interactie tussen intercom, deurbediening en het opschakelen van camerabeelden op eenvoudige wijze kan worden gerealiseerd. IP architectuur maakt het systeem modulair en ongelimiteerd uitbreidbaar.

Meer nieuws

© Copyright IOLAN B.V.

Nieuw: IOLAN Desktop intercom

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V.

Eindejaarsactie Make-A-Wish Nederland

Lees dit bericht
alba logo2

Eindejaarsactie 2022

Lees dit bericht

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.