Nederlands
© Copyright IOLAN B.V.

Wat was het toch een vreemd en bewogen jaar, waarin veel is gebeurd. Veel waar we geen invloed op hadden zoals de corona omstandigheden met alle beperkende maatregelen, de malaise in de chip- en elektronicawereld, de nieuwe uitdagingen in cyber security en de buitengewoon veel projecten.

Toch is IOLAN ondanks alles er in geslaagd om al deze hindernissen en uitdagingen om te zetten in nieuwe producten, mooie gerealiseerde projecten, gestroomlijnde servicedienst en bovenal tevreden klanten. Meer dan ooit zien we een gezonde toekomst voor ons.

We zijn erg dankbaar want dit is niet zo vanzelfsprekend, want hoe anders is het in deze tijd in bepaalde sectoren zoals horeca, theater, sport en… niet te vergeten de goede doelen. Als jaarlijks terugkomende IOLAN traditie konden we deze laatste natuurlijk niet vergeten en hebben een passend doel gevonden bij de organisatie Make-A-Wish Nederland.

Meer nieuws

© Copyright IOLAN B.V.

Nieuwe functies voor IOLAN KeyLock

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V.

Eindejaarsactie Make-A-Wish Nederland

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V.

Nieuw: IOLAN Extended intercom

Lees dit bericht

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.