Nederlands
Logo natuurmonumenten

OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten en inspireert om op avontuur te gaan in de natuur. In de tuin, de straat, het park of het bos. Al meer dan 202.000 kinderen horen erbij! OERRR maakt van iedereen een natuurbeschermer. Samen zorgen we voor de natuur in Nederland. Natuurlijk is OERR er ook voor kinderen met een beperking want iedereen moet buiten kunnen spelen! We hebben al op 10 speelnatuurplekken gewerkt aan de toegankelijkheid. Kinderen met een beperking kunnen hier samen met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen: hutten bouwen, met water spelen en avonturen beleven.

© Copyright IOLAN B.V.

Afgelopen dinsdag, 1 december 2020, heeft Boswachter Communicatie en Beleven mevr. M. Fieret de cheque van €10.000,- namens Natuurmonumenten in ontvangst genomen. De cheque werd overhandigd door IOLAN's algemeen directeur, dhr. G. Verbiest op Landgoed Visdonk te Roosendaal. Waar je kan genieten van rijke natuur, rust en uitdaging tijdens een heerlijke wandeling of een stevige mountainbike- of ruitertocht. Onderweg kom je langs oude houtwallen, loop je door historische lanen, bossen en heidevelden en kijk je over het mooie Rozenven.

© Copyright IOLAN B.V.

IOLAN is trots de ambitie van Natuurmonumenten met deze gift te ondersteunen om meer kinderen bij de Nederlandse natuur te betrekken.

Meer informatie over Natuurmonumenten:
www.natuurmonumenten.nl
En voor de kinderproject OERR:
www.natuurmonumenten.nl/kinderen
Landgoed Visdonk:
www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/visdonk

Meer nieuws

© Copyright IOLAN B.V.

Nieuwe functies voor IOLAN KeyLock

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V.

Terugblik IOLAN op de Security 2022

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V.

Nieuw: IOLAN Desktop intercom

Lees dit bericht

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.