Nederlands
Source: Make A Wish NL

De cheque werd aangeboden door IOLAN namens algemeen directeur dhr. G. Verbiest. Met deze donatie is onder andere de wens van Roan uitgevoerd, zijn liefste wens was hulpagent te zijn bij de Politie. Een verslag van die mooie dag:

Source: Make A Wish NL

Roan heeft de reis van z'n leven gehad! Nietsvermoedend zat hij op school, toen er een hoop tumult buiten ontstond, hij keek naar buiten en zag overal politie! Even later stonden er een heleboel agenten in de klas, die hem kwamen halen, want het was zijn wensdag! Ook papa, mama en Sil waren er. Helemaal overdonderd ging Roan mee en zijn grote vriend Tjardo mocht ook mee! Onder politie-escorte werd hij in een limousine naar het opleidingscentrum in Kerkrade gebracht. Hij zou vandaag hulpagent gaan worden! Er was ook een prachtige taart, die helaas tijdens de training werd gestolen. De boeven waren nog niet ver weg en een achtervolging volgde door Kerkrade. Door de opdrachten vooraf aan zijn wensvervulling wist Roan de boeven snel te pakken. Gelukkig was de taart nog heel en even later smulde iedereen! In de middag volgde nog een hondentraining en was er bezoek van de brandweer. Roan werd beloond met een certificaat waarop stond dat hij nu een echte hulpagent was geworden. De wensvervulling werd afgesloten met nog een bezoek aan Gamestate en een heerlijk diner bij Happy Italy. Dit was een Wish Journey om nooit te vergeten!

© Copyright IOLAN B.V.

IOLAN vindt het een eer de liefste wens van Roan te mogen adopteren, als blijk van waardering ontvingen we hiervoor van Make-A-Wish een mooie wensster. We vinden het werk van Make-A-Wish erg belangrijk en ondersteunen dit graag. Elke dag horen namelijk gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen. Want het leven van een ziek kind mag niet gaan over ziekzijn alleen. IOLAN is trots met de traditionele eindejaarsactie bij te kunnen dragen aan deze ambities van Make-A-Wish Nederland.

Meer nieuws

© Copyright IOLAN B.V.

Impact coronavirus op leveringen

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V.

Kerstactie Natuurmonumenten/OERR

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V.

IOLAN lanceert KeyControl

Lees dit bericht

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.