Nederlands
© Copyright IOLAN B.V.

De desktop intercom wordt typisch toegepast op plaatsen waar men elkaar moet kunnen zien en spreken zonder dat er fysiek contact mogelijk is, zoals in verhoor- of spreekkamers met glasafscheiding of bij separeercellen (fleury mérogis). Door de lessenaar behuizing kan de post kan eenvoudig op een bureau of balie worden geplaatst. Door gebruikmaking van VoIP technologie is de intercompost eenvoudig aan te sluiten op het IOLAN intercomsysteem via een standaard (bestaand) computernetwerk.

© Copyright IOLAN B.V.

Het IOLAN VOIP intercomsysteem is een technisch hoogwaardig Voice over IP gebaseerd intercomsysteem, ontworpen voor toepassing in hoog risico objecten (denk aan rechtbanken, gevangenissen, ministeries, (rijks)overheidskantoren) of objecten waar de gebruiker hoge technische eisen en/of beveiligingseisen stelt aan het intercomsysteem. Het IOLAN VOIP intercomsysteem heeft een naadloos koppelvlak met het IOLAN security management systeem, zodat geïntegreerde beveiligingsoplossingen waarbij de interactie tussen intercom, deurbediening en het opschakelen van camerabeelden op eenvoudige wijze kan worden gerealiseerd. IP architectuur maakt het systeem modulair en ongelimiteerd uitbreidbaar.

Meer nieuws

© Copyright IOLAN B.V.

Nieuwe functies voor IOLAN KeyLock

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V.

Nieuwe IOLAN website

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V.

IOLAN zoekt nieuwe collega's

Lees dit bericht

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.