Nederlands
Logo Security 2022

Van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 september 2022 neemt IOLAN weer deel aan de Security beurs in Essen Duitsland. Na de coronaperiode weer een mogelijkheid om fysiek kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging en veiligheid. Dit keer staat IOLAN in hal 6 op stand B18.

© Copyright IOLAN B.V.

Gedurende deze editie zal IOLAN oplossingen demonstreren op het gebied van goederenbeheer met onder andere de nieuwe IOLAN KeyWall. Dit als geheel integratie binnen IOLAN (Rijkspas) toegangscontrole en de gecombineerde opties met intercom en camera’s.

Verder is er volop aandacht voor de IOLAN oplossingen voor gesloten instellingen, met als eyecatcher de IOLAN intercom terminal voor cel of kamer. Hiermee zijn legio mogelijkheden voor het sturen van bijvoorbeeld verlichting of douche; tevens ook (betaal-) telefonie, aanwezigheidsregistratie, tekstberichten en intercom en ook het aansturen van een afstellezer.

© Copyright IOLAN B.V. / iNEX

Maar ook het gecontroleerd laten lopen van ingeslotenen op vooraf gedefinieerde routes, looproutes, zal worden gedemonstreerd. Tenslotte is er uiteraard ook deze beurs weer aandacht voor het IOLAN security management met de Sphere software, CCTV, CMK en eigen I/O modulen. IOLAN nodigt u van harte uit om onze stand te bezoeken tijdens de Security 2022.

Meer informatie omtrent de beurs en registratie vindt u hier. Vragen over uitnodigingskaarten en dergelijke kunt u mailen naar sales@iolan.com.

Meer nieuws

4798 foto kk2022

Kerstgroet IOLAN 2022

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V.

Terugblik IOLAN op de Security 2022

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V.

IOLAN zoekt nieuwe collega's

Lees dit bericht

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.