Nederlands
alba 1

IOLAN is vandaag hartelijk ontvangen bij de stichting ALBA in Herent nabij Brussel. Na een korte zoektocht zijn we voor onze jaarlijkse traditie met een bezoek en een sponsorbedrag beland bij ALBA. Gedreven door enthousiaste mooie mensen met een visie en een passie om minderjarige slachtoffers van een misdrijf te steunen en te begeleiden in het verwerken van hetgeen hen is overkomen. Na de kennismaking en uitgebreide uitleg was er ons fotomomentje. Daarna ter afsluiting samen met het team nog genoten van hun heerlijke quiche taart en eigen gemaakte appelsap. Wat een geweldig mooi team!

alba 2

Het bedrag zal worden uitgegeven aan het nieuwste project van ALBA voor ondersteuning en begeleiding van slachtoffers van jeugddelicten. Maar ALBA zet zich ook in voor dader, ouders en hun omgeving in Vlaanderen en Brussel. We zijn als IOLAN trots dat we ALBA kunnen ondersteunen in hun missie naar een solidaire en meer humane samenleving waar uitsluiting wordt voorkomen. Diepe buiging voor alle medewerkers van ALBA, voor wie jullie zijn en waar jullie voor staan.

Meer informatie over ALBA vnw vindt u op www.alba.be.

Meer nieuws

© Copyright IOLAN B.V.

Kerstactie Natuurmonumenten/OERR

Lees dit bericht
© Copyright IOLAN B.V.

Kerstgroet IOLAN 2021

Lees dit bericht
4798 foto kk2022

Kerstgroet IOLAN 2022

Lees dit bericht

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag samen tot een oplossing die meer dan uitstekend past bij wat u doet en wilt beveiligen.

© Copyright IOLAN B.V.